Header image
 
Műanyag nyílászárók forgalmazása

 
 
Ablakok


CorvinTherm

A háromkamrás, középtömítéses (MD) ablak softline vonalvezetésű. A tokok beépítési mélysége 58 mm. A profilok hőátbocsátási tényezője: K=1,9 W/m˘2K. Tetszetős megjelenésük mellett kiváló hő és hangszigetelési mutatókkal rendelkeznek, és ideális a csapadékvíz elvezetésük. Folytatás >>

CorvinTherm PLUSZ

  • Környezetbarát (ólommmentes) alapanyagból gyártott, fokozott ütésállóságú, napfény és időjárásálló PVC bázisú extrúziós technológiával előállított ablakprofil.

  • A piacon napjainkban még uralkodó 3 kamrásokhoz képest a valódi légkamrák számát 5-re növeltük, ügyelve az előírások szerinti minimun 5 mm-es kamraszélesség megtartására. A lehető legnagyobbra alakítottuk ki és a keresztmetszet közepén helyeztük el a merevítő fémbetét kamráját. A kamrák fenti elrendezése és mérete biztosítja a legkedvezőbb műszaki paramétereket.

  • A szélesebb tok/szárny miatt az euronút tengelye mélyebbre került, a vasalattengely távolság 13 mm. Ezzel nőtt a biztonság, de a profilok önmagukban masszívabbak, merevebbek. A megnövekedett profil keresztmetszet következtében nagyobb a csavaró-, hajlítószilárdság és nagyobb a hegesztett sarkok szilárdsága is.
    Folytatás >>
 
 


A két alaptípus


CorvinTherm
3 kamrás CorvinTherm - a képre kattintva megnézheti
itt olvashat róla >

CorvinThermPlusz
5 kamrás CorvinTermPlus - a képre kattintva megnézheti
itt olvashat róla>

 
 
 
Ugrás az oldal tetejére
      ©V&Gy Bt.